Testimonials

on computer working illustration

Am lucrat cu diversi oameni de-a lungul anilor. vedea o listă completă de recomandări pe LinkedIn .

Iată mărturiile lor pentru mine.

Pentru o listă de recomandări despre munca mea în predare și educație executivă, vă rugăm să vizitați site-ul web al Academiei Tesseract .

„Stylianos a lucrat la prima noastră dovadă concept ML la sfârșitul anului 2016. A fost grozav de lucrat cu el, deoarece a fost capabil să opereze atât la nivel de afaceri, cât și la nivel tehnic. Codul său original a format de atunci baza aplicației noastre de producție NLP, atât de multe mulțumiri pentru munca pe care ai făcut-o pentru DealGlobe în tot acest timp în urmă!”

— Alan Buxton , CTO, fondator, investitor în stadiu incipient

„Stylianos este un cercetător de date foarte priceput și un tip grozav cu care să lucrez. Îmi place foarte mult entuziasmul lui, dar, mai ales, îmi place capacitatea de a comunica eficient. Știe cum să facă un client să se simtă în siguranță, să le înțeleagă preocupările și să câștige le-a trecut prin abordarea metodică și profesionalismul său. Sunt foarte mulțumit de servicii sale și nu aș ezita să-l recomand.”

— Larry Kotch , co-fondator, brainbroker

„Dr Stylianos (alias Stelios la birou), este unul dintre cei mai inteligenți, pasionați și întuziaști colegii cu care am lucrat vreodată. El a jucat un rol esențial în construirea algoritmilor și metodologiilor care compun Brandtix Score Index și continuă să găsește modalitățile de perfecționare și de a se construi.
Stelios are, de asemenea, o personalitate gioasă, iar colegii contați și săi externi le place să lucreze și să colaboreze cu el. Este o rasă rară a unui cercetător de date fantastic, încrucișat cu un mare simț al umorului și părtinire de lucru în echipă. O plăcere să ai la birou.”

— Jon Rosenblatt , EMEA Marketing, studiourile de jocuri Amazon

„Ca dezvoltator de software, mi-a părut foarte ușor să lucrez cu Stylianos. Știe să explice lucruri complexe în termeni foarte simpli. De asemenea, este un adevărat rezolvator de probleme, capabil să facă față oricărei provocări legate de date. Mi-a plăcut foarte mult munca noastră împreună. și sunt foarte bucuros să-l recomand.”

— Windsor Kitaka , co-fondator/conducător tehnic, Crypta Labs

„Îl cunosc pe Stylianos de peste un an în timp ce lucram împreună la Brandtix. Am fost în mod constant impresionat atât de creativitatea lui în rezolvarea problemelor, cât și de entuziasmul lui pentru învățarea automată, statistici și orice lucru legat de date. Este ușor să-ți folosești Stylianos, nu ai câștigat atitudini de vânzare și profesionalismului să-l recomand.”

— Simone Allemanini , Senior Web Developer, Brandtix

„Am avut ocazia să lucrez cu Stylianos în timpul petrecut la Brandtix. Stylianos este o persoană cu care este foarte ușor să lucrez. Stylianos a fost mereu acolo pentru a mă ajuta să înțeleg cum a fost folosită știința datelor în produsul nostru și cum l-aș putea folosi mai eficient. .

De asemenea, am fost impresionat de amploarea lui de cunoștințe și de capacitatea sa de a veni cu soluții interesante pentru orice probleme cu care ne-am confruntat. Simt că am învățat multe lucrând alături de el și sunt foarte fericit să-l recomand.

— Benjamin Sagnier , director de marketing și analist digital, Brandtix

„Am lucrat cu Stylianos în timpul doctoratului său în timp ce eram șeful serviciilor medicale la Tottenham Hotspur FC. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost entuziasmul lui, precum și amploarea cunoștințelor sale cu privire la știința datelor.

Stylianos ar reveni întotdeauna cu abordări și unghiuri diferite pentru o problemă. De asemenea, are talentul de a comunica chestiuni tehnice unui public non-tehnic într-un mod ușor de înțeles. Sunt mai mult decât bucuros să-l recomand!”

— Wayne Diesel , șeful serviciilor medicale, Tottenham Hotspur PLC

“Stylianos este un profesionist foarte metodic și muncitor. Încrederea lui înnăscută în sine, împreună cu un fundal academic puternic, îi oferă o atitudine remarcabilă, orientată spre succes. Cu siguranță persoana potrivită pentru a lucra într-un proiect cu standarde înalte.”

— Sotiris Triantisanalist la Kantor management consultants

„Stylianos este un expert în date care își folosește cunoștințele pentru a obține o valoare extraordinară pentru startup-uri, identificând oportunități de date neexploatate. Am lucrat cu el la primul meu produs, SportsFix (acum Sportr) și voi continua să lucrez cu el în viitor. recomandă-l dacă doriți să explorați strategiile de știință a datelor în cadrul companiei dvs..”

— Adam Benzecrit , co-fondator, Sportr (anterior SportsFix)

„Am lucrat cu Stylianos la proiecte. Fiind partener cu el, am avut ocazia să lucrez la multe proiecte. Am fost mereu surprins de creativitatea sa, amploarea cunoștințelor și etica în muncă. L-aș recomanda cu căldură tuturor celor interesați de servicii de știință a datelor, fără ezitare.”

— Theodosis Mourouzis, PhD , Co-fondator și Data Scientist, DANOPT

„Lucrand cu Stylianos la mai multe proiecte, am fost întotdeauna impresionat de modul în care poate interpreta eficient cerințele și obiectivele de afaceri și le poate transforma rapid în modele statistice – oferind perspective care altfel nu ar fi fost găsite. Cu siguranță o persoană care poate adăuga valoare la orice companie.”

— Michalis Christofi , Data Scientist la Dataaffirm